Skrotpræmie

GARANTI FOR HØJ SKROTPRÆMIE

 

Sælg din gamle udtjente bil til Skrotnu.dk og få Danmarks højeste skrotpræmie! Vi har nemlig mange års erfaring med at give fair og meget konkurrencedygtige priser på skrotbiler. Vi udbetaler naturligvis pengene kontant, så du slipper for en længere ekspeditionsproces – det bliver faktisk ikke nemmere! Vil du også have fingrene i en høj skrotpræmie? Tjen penge på din gamle bil ved at ringe til os på +45 52 66 63 09. Det er helt uforpligtende.

 

Bedste skrotpræmie i Danmark

 

Hos skrotbiler.dk kan du både se frem til en god service, kvalificeret medarbejdere og den højeste skrotpræmie i Danmark. Vores mangeårige erfaring har gjort os til eksperter i at give den helt rigtige vurdering og prissætning.

 

Vi lader os heller ikke begrænse af bestemte mærker og biltyper. Vi skrotter alle mærker, årgange, kilometertal og biltyper – både personbiler, erhvervsbiler, varevogne, defekte og skadede biler.

 

Mange gode grunde til at vælge Skrotnu.dk

 

1. Vi tilbyder skrotbil afhentning på hele Sjælland

Biler uden skrotpræmie afhentes gratis

Afregning sker med det samme

Vi sørger for alt papirarbejdet og afmelding på motorkontoret

Vi tilbyder den højeste skrotpræmie

Bilskrot købes kontant – Nemmere bliver det ikke!

Vi passer godt på miljøet – Høj skrotpræmie på din bil

 

Hvis du vælger at skrotte din bil hos os, kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om din bil på den mest miljørigtige og hensigtsmæssige måde. Vi overholder alle Miljøministeriets regler, og alle affaldsprodukter fjernes, så miljøet lider mindst mulig last.

 

Få et uforpligtende tilbud på din skrotbil

 

Vil du have den højeste skrotpræmie? Så giv os et kald på +45 52 66 63 09 – det er helt uforpligtende at få et tilbud hos os. Med os er du garanteret en hurtig og nem bilskrotning, hvor vi tager os af alt det praktiske.

 

Vi ser frem til at høre fra dig. skrotnu.dk